سویق سنجد
آرد تفت گرفته غلات و حبوبات 100% طبیعی
سویق چیست؟
سویق، آردی است که عموما از آسیابکردن غلات تفتدادهشده به دست میآید و علت نامگذاری آن به جهت سهولت در نحوه مصرف است. مثلا برای تهیه «حلوای سویق گندم» دیگر نیازی به تفت دادن سویق گندم نیست و به سرعت آماده میشود چراکه یکی از مراحل تولید سویق، تفت دادنِ غله مورد نظر است.
در واقع کلمه «سویق» اشاره به روش تهیه و تولید آن دارد. برای مثال وقتی میگوییم «سویق گندم» یعنی گندمِ سبوسدارِ تفت داده و آسیاب شده. وقتی میگوییم «سویق جو» یعنی جویِ سبوسدارِ تفتداده و آسیاب شده. به همین جهت، سویق برای مصرف، نیاز به پخت ندارد و ترکیب سویق با شیر یا بهصورت حلوا یا در سوپ یا در مایه کوکو و کتلت یا بهجای آرد سوخاری یا حتی مصرف آن به تنهایی، بهراحتی امکان استفاده دارد.
این ماده به عنوان غذایی کارآمد در رژیم غذایی مردم استفاده میشود و در بسیاری از موارد از خواص درمانی آن بهره میبرند.
خواص سویق سنجد:
- افزایش رشد و تقویت عضلات
- ترمیم و رشد پوست
- استحکام و رشد دستگاه اسکلتی
- افزایش دهندهی شیر مادران
- برطرف کننده تب
- درمان نارسایی کلیه
- پاکسازی معده
- پیشگیری از بواسیر
- تقویت کننده ساق پا
نحوه مصرف:
دو قاشق غذاخوری محلول در شیر یا به صورت حلوا، ناشتا میل شود.
موارد ممنوعیت مصرف:
ندارد.
تاریخ مصرف: 1 سال پس از تولید