سبوس گندم
سبوس گندم سرشار از املاح معدنی و فیبر گیاهی است.
سبوس گندم علاوه بر اینکه منبع خوبی برای فیبر میباشد، از نظر دارا بودن املاح و مواد معدنی هم حائز اهمیت است.
برای سبوس گندم، خواص تغذیهای فراوانی برشمرده شده است. از جمله اینکه مصرف طولانی مدت سبوس گندم، خطر ابتلاء به بیماریهای متابولیکی، قندی، دیابتها، سرطان و چاقیها را کاهش میدهد.
خواص سبوس گندم:
- پیشگیری و درمان کمخونی
- درمان یبوست
- مفید برای بیماران دیابتی
- درمان بیماریهای دستگاه گوارش
نحوه مصرف:
روزانه 30 تا 40 گرم از سبوس گندم را با آبمیوههای مختلف و یا ماست، سالاد و داخل انواع سوپ، آش، خورشت و ... مخلوط سپس میل نمایید.
مصرف مداوم سبوس غلات در بازه زمانی دو تا سه ماه بیشترین اثر بخشی را در بدن خواهد داشت.