سویق گندم
آرد تفت گرفته غلات و حبوبات 100% طبیعی
سویق چیست؟
سویق، آردی است که عموما از آسیابکردن غلات تفتدادهشده به دست میآید و علت نامگذاری آن به جهت سهولت در نحوه مصرف است. مثلا برای تهیه «حلوای سویق گندم» دیگر نیازی به تفت دادن سویق گندم نیست و به سرعت آماده میشود چراکه یکی از مراحل تولید سویق، تفت دادنِ غله مورد نظر است.
در واقع کلمه «سویق» اشاره به روش تهیه و تولید آن دارد. برای مثال وقتی میگوییم «سویق گندم» یعنی گندمِ سبوسدارِ تفت داده و آسیاب شده. وقتی میگوییم «سویق جو» یعنی جویِ سبوسدارِ تفتداده و آسیاب شده. به همین جهت، سویق برای مصرف، نیاز به پخت ندارد و ترکیب سویق با شیر یا بهصورت حلوا یا در سوپ یا در مایه کوکو و کتلت یا بهجای آرد سوخاری یا حتی مصرف آن به تنهایی، بهراحتی امکان استفاده دارد.
این ماده به عنوان غذایی کارآمد در رژیم غذایی مردم استفاده میشود و در بسیاری از موارد از خواص درمانی آن بهره میبرند.
خواص سویق گندم:
- هضم کننده غذا
- برطرف کننده گرسنگی
- انرژی زا
- موثر در متعادل کردن طبایع
- نیرومند سازی دستان
- رشد و تقویت جنین
- موثر در رشد استخوان و عضلات
- بهترین غذای کودکان و مکمل شیر مادر
- رفع نیاز بدن در دوران بارداری
- بهبود ضعف و ناتوانی
- شفافیت پوست
- تقویت جنسی
- درمان پیسی
نحوه مصرف:
دو الی سه قاشق غذاخوری از سویق را با شیرین کنندهای مانند شکر قهوهای یا شیره انگور و کمی روغن یا شیر یا آب مخلوط کرده تا تبدیل به حلوا شود و میل کنید.
دو الی سه قاشق غذاخوری از سویق را با مقداری شیر و شیرین کنندههای طبیعی میل کنید.
موارد ممنوعیت مصرف:
ندارد.
تاریخ مصرف: 1 سال پس از تولید