سویق گندم

سویق گندم

25,000 تومان

آرد تفت گرفته غلات و حبوبات 100% طبیعی

تولید کننده: هلیو
کد کالا: 6975336756

سویق، آردی است که عموما از آسیاب‌کردن غلات تفت‌داده‌شده به دست می‌آید و علت نام‌گذاری آن به جهت سهولت در نحوه مصرف است. مثلا برای تهیه «حلوای سویق گندم» دیگر نیازی به تفت دادن سویق گندم نیست و به سرعت آماده می‌شود چراکه یکی از مراحل تولید سویق، تفت دادنِ غله مورد نظر است.
در واقع کلمه «سویق» اشاره به روش تهیه و تولید آن دارد. برای مثال وقتی می‌گوییم «سویق گندم» یعنی گندمِ سبوس‌دارِ تفت داده و آسیاب شده. وقتی می‌گوییم «سویق جو» یعنی جویِ سبوس‌دارِ تفت‌داده و آسیاب شده. به همین جهت، سویق برای مصرف، نیاز به پخت ندارد و ترکیب سویق با شیر یا به‌صورت حلوا یا در سوپ یا در مایه کوکو و کتلت یا به‌جای آرد سوخاری یا حتی مصرف آن به تنهایی، به‌راحتی امکان استفاده دارد.

ادامه خواص را در بخش توضیحات کامل مشاهده فرمایید.

وزن: 

سویق گندم

 

آرد تفت گرفته غلات و حبوبات 100% طبیعی

 

سویق چیست؟

سویق، آردی است که عموما از آسیاب‌کردن غلات تفت‌داده‌شده به دست می‌آید و علت نام‌گذاری آن به جهت سهولت در نحوه مصرف است. مثلا برای تهیه «حلوای سویق گندم» دیگر نیازی به تفت دادن سویق گندم نیست و به سرعت آماده می‌شود چراکه یکی از مراحل تولید سویق، تفت دادنِ غله مورد نظر است.
در واقع کلمه «سویق» اشاره به روش تهیه و تولید آن دارد. برای مثال وقتی می‌گوییم «سویق گندم» یعنی گندمِ سبوس‌دارِ تفت داده و آسیاب شده. وقتی می‌گوییم «سویق جو» یعنی جویِ سبوس‌دارِ تفت‌داده و آسیاب شده. به همین جهت، سویق برای مصرف، نیاز به پخت ندارد و ترکیب سویق با شیر یا به‌صورت حلوا یا در سوپ یا در مایه کوکو و کتلت یا به‌جای آرد سوخاری یا حتی مصرف آن به تنهایی، به‌راحتی امکان استفاده دارد.

 

این ماده به عنوان غذایی کارآمد در رژیم غذایی مردم استفاده می‌شود و در بسیاری از موارد از خواص درمانی آن بهره می‌برند. 

 

خواص سویق گندم:

  • هضم کننده غذا
  • برطرف کننده گرسنگی
  • انرژی زا
  • موثر در متعادل کردن طبایع
  • نیرومند سازی دستان
  • رشد و تقویت جنین
  • موثر در رشد استخوان و عضلات
  • بهترین غذای کودکان و مکمل شیر مادر
  • رفع نیاز بدن در دوران بارداری
  • بهبود ضعف و ناتوانی
  • شفافیت پوست
  • تقویت جنسی
  • درمان پیسی

 

نحوه مصرف:

دو الی سه قاشق غذاخوری از سویق را با شیرین کننده‌ای مانند شکر قهوه‌ای یا شیره انگور و کمی روغن یا شیر یا آب مخلوط کرده تا تبدیل به حلوا شود و میل کنید. 

دو الی سه قاشق غذاخوری از سویق را با مقداری شیر و شیرین کننده‌های طبیعی میل کنید.

 

موارد ممنوعیت مصرف:

ندارد.

 

تاریخ مصرف: 1 سال پس از تولید

 

مشخصات

حجم 300 گرم
نظر خودتان را بنویسد