دمنوش ماچالا
حاوی 100 گرم پودر دمنوش
گیاه چای به طور خاص برای تهیه چای ماچا (Matcha) در ژاپن رشد داده میشود، به طور معمول به مدت دو تا چهار هفته با سایبانهایی پوشانده میشود تا میزان کلروفیل آنها قبل از اینکه برگهای چای جمعآوری شوند، افزایش یابد. پس از برداشت دستی، قسمتهای شیرین برگ چای بخاردهی و خشک شده و سپس بوسیله آسیابهای سنگی مخصوصی، پودر شده که ماچا نامیده میشود. بر اساس مطالعات موسسه ملی سلامت و دانشگاه Tufts امریکا، در سال 2004، ماچا بعنوان غنیترین منبع آنتی اکسیدان EGCG شناخته شده است. این آنتی اکسیدان به همراه کافئین موجود در ماچا سیستم عصبی مرکزی را تحریک کرده و چربی را در جریان خون آزاد میکند و در نتیجه بدن میتواند از چربی بعنوان سوخت استفاده کند. همچنین از آنجایی که ماچا به صورت پودر است و برخلاف چای سبز نیازی به دَم کردن ندارد، تمام برگ های گیاه چای مصرف شده و در نتیجه فواید بسیار بیشتری نسبت به چای سبز دارد. به طور میانگین یک فنجان ماچا از نظر مواد مغذی برابر با ۱۰ فنجان چای سبز دم شده معمولی است.
بسیار مناسب برای کاهش وزن
طریقه مصرف:
یک قاشق مربا خوری پر در داخل یک لیوان آب جوش به مدت حداکثر 5 دقیقه دم کشیده شود.
ابتدا نصف قاشق چایخوری از محتوای بسته را داخل یک فنجان خالی ریخته سپس یک چهارم فنجان آب داغ به آن اضافه کرده و به مدت یک دقیقه به خوبی هم بزنید ، در ادامه سه چهارم باقی مانده فنجان را با آب یا شیر پر کرده و میل نمایید.
میتوانید برای شیرین کردن از عسل خالص استفاده نمایید.
مواد تشکیل دهنده:
خواص:
- سرشار از انتی اکسیدان
- سوخت و ساز بدن را بالا میبرد
- کاهش وزن بسیار موثر است
- محافظت از کبد
- عملکرد مغز را تقویت میکند
- جلوگیری از سرطان