روغن سرخکردنی کامجد
غذاهای سرخ کردنی امروزه بسیار فراگیر شده است و کمتر کسی است که بتواند در برابر طعم دلچسب، تردی و مزه بی نظیر خوراکیهای سرخ شده مقاومت کند. این میزان استقبال از سرخکردنیها نیازمند توجه بیشتر به نوع روغن مصرفی این غذاها می باشد.
روغنهای مخصوص سرخکردنی کامجد با دو ترکیب مختلف از روغنهای با بیشترین پایداری حرارتی شامل روغنهای کنجد، کانولا، ذرت و آفتابگردان تولید میشود این روغنها با خواص تغذیهای بالا، قابل استفاده برای انواع روشهای سرخکردن مواد غذایی میباشد.
خواص استفاده از روغن سرخ کردنی:
- فاقد اسید چرب ترانس
- نفطه دود و پایداری بالا در برابر حرارت
- مناسب سرخ کردنی های عمیق و طولانی
- قابلیت چند بار مصرف (با استفاده صحیح از روغن)
- بدون تاثیر در طعم و مزه غذا
- قابل استفاده برای مصارف پخت و پز و سالاد
- کمترین میزان تغییر در محیط سرد (جامد نمی شود)
مشخصات
حجم
|
900 سی سی |
حجم
|
1800 سی سی |
حجم
|
4 لیتر |